Anabela: Žao mi je što nisam mogla da dojim bebu!

Anabela Bukva već neko vreme živi u Sarajevu, gde su udala za Andreja sa kojim je dobila ćerkicu Blankicu. Iako uživa ušuškana u miran porodični život, priznaje da joj Beograd i te kako nedostaje.

Anabela beba

“Blankica je super bebica, živahna je i već je počela da istražuje, da se šunja“ – kaže Anabela. Ona je svojevremeno iskreno govorila da ne može da doji jer je sa osamnaest godina operisala tumor dojke.

“Meni je iskreno jako teško palo jer nisam mogla. Baš sam imala problem, pokušavala sam, ali to je oštećeno i nije imalo šanse. Čini mi se da se ta bliskost zbog toga ne uspostavi do kraja“ – priznaje Anabela.

Zgodna pevačica nije ni sanjala da će je život posle toliko godina vratiti u grad u kojem je odrasla. “Lepo je ovo. Ovde sam ušuškana u miran život, a kada se zaželim Beograda, odem i napunim baterije na neki drugi način“.

Autor: Goran, Foto: Screnshoot

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*