Anastasija Buđić biografija

Anastasija Buđić Stejsi je rođena 12. septembra 1984. godine. Živi i radi u Beogradu. Bavi se modelingom i članica je muzičke grupe Models. Anastasija Buđić je prva Srpkinja čija je fotografija objavljena na naslovnoj strani francuskog izdanja Plejboj, a njene fotografije su 2007. godine izašle u gotovo svim zemljama Evrope. Takođe je učestvovala u drugom serijalu rijaliti šou VIP Veliki Brat u Srbiji.

Anastasija studira na Pravnom fakultetu u Beogradu. Otac joj je poznati beogradski paparaco Zoran Buđić – Kobra koji za svoju ćerku kaže da je pomalo buntovna i veoma zaljubljive prirode. Ona ne krije da se podvrgnula zahvatu estetske hirurgije kako bi dobila lepe usne i grudi. Anastasija ima mlađu sestru Jelisavetu, a one su deca iz razvedenog braka. Otac za Stejsi kaže i da je vrlo druželjubiva i lako se uklapa u novonastale situacije.

Anastasija Buđić

Anastasija Buđić

 

Gledaj PINK Reality na omiljena.net klikom OVDE

 

Izvor i foto: WP, Blic, tracevi-magazin.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*