Andreana Čekić najstrašnije osudila laži o Jeci Krsmanović!

Andreana Čekić juče je na svom Facebook profilu najstrašnije osudila medije koji svakodnevno plasiraju vesti o smrti njene koleginice Jelene Jece Krsmanović. Ona se nije plašila da se nekome ne zameri, već ih je otvoreno osudila.

Andreana
„Sledeće što očekujem od ovog šljama novinarskog je da napišu da je dete ubilo majku. Za ovaj nered treba poseban zakon. Hoće li vas biti sramota nekad? Svakog sata plasirate nebuloze, praznu priču, koja blati jedino vas zato što narod nije glup, vređate mu inteligenciju, namećete mržnju umesto da budete objektivni, umesto da radite svoj posao kako treba i pišete proverene stvari. Svi jedva čekamo da se monstrum koji stoji iza zločina pronađe i uhvati. Takođe mislim da isto svi jedva čekamo da prestanete da jedete govna“, napisala je Andreana, a njeni pratioci su je podržali u svakoj reči koju je napisala.

Autor: Lara, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*