Andrej Maričić

Andrej Maričić, čije je pravo ime Vladimir, je srpski TV voditelj, avanturista, maneken i pobednik treće sezone takmičenja Survivor. Karijeru je počeo kao maneken, a na malim ekranima ga gledamo od 2005. godine. Kroz objektiv kamere dovodi svojim gledaocima udaljene krajeve sveta, njihovu floru i faunu i način života njihovog stanovništva.

Privatni život

Andrej Maričić je rođen u Beogradu 11.4.1980. godine. Pravo ime mu je Vladimir Vlajković. Nakon mnogih emisija odrađenih pod pseudonimom Andrej Maričić, nije imalo smisla javnosti govoriti koje mu je pravo ime i taj postupak bi se odrazio na njegovoj karijeru koju je sagradio pod pseudonimom. Njegova najveća ljubav je njegova žena, a nakon nje avanture i NFL.

2016. godine Andrej se oženio za Mariju Stanisavljević. Kumovi na venčanju su bili Nikola Rokvić i Bojana Barović. Andrej je izjavio kako nikada nije došao u iskušenje da prevari svoju devojku, sad ženu, jer uz nju ima sve i ne bi imalo smisla učiniti joj to. Par živi sretno u Beogradu.

Posao

Andrej je svoju karijeru započeo kao maneken, a ubrzo se preselio na male ekrane u ulozi voditelja. Neke od emisija koje je vodio bile su Andrej Maričić Show i Vibes. Napustio je sve emisije kako bi pokrenuo svoju vlastitu „Bez granica s Andrejem“. On je veliki avanturista koji istražuje najzabačenije delove sveta i preko svog objektiva ih dovodio očima javnosti. Osim veb-stranice može se naći i njegov youtube kanal na kojem se nalaze epizode njegovog šou-a.

Najveća dostignuća

2010. godine učestvovao je u trećoj sezoni srpskog Survivor-a. Bio je deo Kasuko plemena te je i pobedio.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*