Aneta Nakovska biografija

Rođena: 10.09.1973

Mesto rođenja: Skoplje

Horoskopski znak:Devica

Zanimanje: Estradni umetnik

Počela je da se bavi pevanjem kada je njen otac učestvovao u organizaciji jednog festivala ’94 i od tada je sve nekako spontano krenulo. Škovolala je svoj glas kod jedne operske pevačice, pevala je u horu čitav život i planira da peva u operi kao horski pevač . Piše svoje pesme, a inspiraciju za svoje tekstove nalazi u svakodnevnom životu. Počela je da se bavi i glumom, još to nije na profesionalnom nivou ali se nada da će biti.
Nije planirala da se bavi pevanjem, želela je da bude prosvetni radnik i da radi sa decom. Završila je kozmetički kurs, i uživa da pravi preparate na prirodnoj bazi. Obožava da se šeta, naročito po prirodi, voli da čita i bila je šampion čitač u Skoplju.

Zanimljiva činjenica : Prva je javno progovorila u Mekdoniji da je stavila silikone, ali joj se to i dan danas obija o glavu, negativnim komentarima medija. Za sebe kaže: Da je humana, emotivna, skromna,iskrena, malo lenja i izuzetno pozitivna.

U kuću Velikog Brata ulazim: “Želim da vidim da li ću imati živaca i strpljena u takvim uslovima i da bolje upoznam sebe”.

Moj moto je: Always look at the bright side
 

 

 

 

Izvor: Puls

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*