Angelina i Brad potpisali predbračni ugovor

Poznati holivudski par Angelina i Brad navodno su potpisali predbračni ugovor vredan oko 200 miliona funti. Strane novine raspisale su se o tome kako je advokat Brad Pitta sastavio ugovor od 101 stranice. Slavni par ima šestero dece, a priznali su kako se planiraju venčati za Božić.

angelina i brad

Poznati strani magazini raspisali su se o tome da su se Angelina i Brad venčali tajno, ali par to negira. U prebračnom ugovoru piše kako Brad u slučaju raskida zadržava svoje bogatstvo procenjeno na 100 miliona funti, dok će i Angelina zadržati svoju zaradu od 90 miliona funti. Ako dođe do razvoda Angelina i Brad će i dalje zajednički odgajati svoju decu.

Prema izvorima bliskim poznatom paru Angelina nije bila za predbračni ugovor, ali Brad je uspio da ju nagovori. Brad je poznat kao veoma romantična te praktična osoba. Kako su oboje već bili venčani, znaju kako razvod može biti komplikovan, a pogotovo kada su u sve uključena deca.

Venčanje je još uvek glavna tema mnogih magazina, a prema izjavama bliskih drugara Angeline i Brada, oni će se najverovatnije venčati na Havajima, omiljeno mesto Angelinine pokojne majke Marcheline Bertrand. Glavni deo ceremonije održat će se u zamku Miraval u Francuskoj, gde će biti prisutni bliski drugari i porodica.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*