Anica Milenković na čelu žirija “American Bosnian idol“

Anicu Milenković imaćemo priliku da vidimo u ulozi stručnog žirija, koja će kritički oceniti pevanje svakog kandidata. Naime, od novembra meseca prošle godine, u Sjedinjenim Američkim Državama održava se muzička manifestacija „American Bosnian Idol“.

Anica Idol

U pitanju je takmičenje mladih talentovanih ljudi koji imaju priliku da pokažu svoje glasovne mogućnosti. Organizator ovog takmičenja i idejni tvorac je Ismet Kantarević, uspešni biznismen, koji je želeo da pruži priliku našim neafirmisanim pevačima koji žive u dijaspori. Pravo na učešće imaju svi kandidati koji su poreklom sa prostora bivše Jugoslavije.

Prvih troje najbolje plasiranih kandidata biće bogato nagrađeno. Treće mesto kao nagradu dobija na poklon snimanje jedne kompozicije, dok će drugo osvojeno mesto imati mogućnost da snimi dve kompozicije.

Prvoplasirani takmičar pored tri pesme kojima će biti nagrađen, a koje će uraditi Dejan Filipović, dobiće i snimanje jednog spota, kao i plaćeno putovanje u Beograd gde će se odvijati snimanje. Takođe, pobednik će imati kompletnu podršku organizatora i članova žirija kako bi se popularnost proširila van prostora Amerike.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*