Anica Milenković napisala pismo koje će vas rasplakati!

Anica Milenović danas je na svojoj facebook stranici objavila pismo koje je posvetila svojoj mami koja je otišla sa ovog sveta pre godinu dana. Pročitajte pismo posle koga se retko ko nije rasplakao.

Anica

“Kažu vreme leči sve, lakše će biti. Meni nije. Godina je danas kako te nema, 11 meseci I 3 nedelje, kako sam ti poslednji put čula glas, govorila si da ti je bolje. Nisi htela da brineš ni mene ni moje sestre. Još uvek kad čujem zvuk skypa pomislim da cu sa druge strane čuti ‘ Anče, sine kako ste, kako su babina deca“.

“Ali tebe nema, nema da ti kažem mamo, čujes kako Filipče priča, vidisš, uspeli smo, vidi mamo Baki kako je lepa, kako je porasla a ti da mi kažeš, lele sine ista je kao ti. Nedostaješ mi svakim danom, ne znam, možda će biti lakše, znam samo da bih sve dala da te još jednom zagrlim, da ti kažem sve što stigla nisam a htela sam, prebrzo si mi otišla mamo moja“ – napisala je Anica.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*