Anica Milenković žustro odgovorila Kaći Grujić

Katarina Grujić napljuvala je stariju koleginicu Anicu Milenković tako što je postavila njenu fotografiju ispod koje je napisala da joj se povraća od takvih pojava.

Anica i Kaca

Pevačica je potkačila devojke koje dolaze sa sela i iz manjih mesta, koje su do juče bile fina, seoska deca, a danas su se pretvorile u polugole seks bombe! Grujićeva verovatno smatra kako te devojke pokušavaju da budu urbane, a zapravo nisu.Katarina je na svom Tviter profilu objavila i fotografiju kojom ilustruje svoj stav, a na kojoj se nalazi pevačica Anica Milenković u izdanju“pre i posle grada“.

 

 
“Danas su nam ovo najribe Beograda… Povračaču – napisala je Katarina.
“Nije problem doći sa sela I postati dobra „riba“kako je već rekla, problem je biti u gradu a ostati seljanka u glavi. Pustite je, neka je, neka povraća dok gleda moje slike“ – odgovorila je Anica koja inače već godinama živi u Americi.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*