Antonija Blaće biografija

Antonija Blaće je radijska i televizijska voditeljka koja iza sebe ima mnoge poznate rijaliti projekte kao što je „Veliki brat“, „Hrvatska traži zvezdu“, „Survivor“, „Fear Factor“ i Veliki brat u kojem su učestvovale slavne osobe.

antonija blaće

Antonija je rođena 2. oktobra 1979. godine u Šibeniku. Iako je rođena u Šibeniku, osnovnu školu je pohađala u Zagrebu. Gledaoci su mogli da je upoznaju zahvaljujući prvom Velikom bratu. Posle njega je dobila posao voditeljke na RTL televiziji.

Usledile su četiri sezone tog rijaliti programa, a 2008. godine je vodila Veliki brat za slavne u Hrvatskoj. Samog godinu dana posle usledili su drugi projekti, pa je 2009. godine postala voditeljka hrvatske verzije Idola te Hrvatska traži zvezdu.

Projekat Fear factor trajao je samo jednu sezonu, a u njemu su gledaoci mogli gledati izvođenje opasnih akrobacija. Vodila je emisiju o kuhanju, „Večera za pet“, a na tom se mestu zadržala samo godinu dana jer su usledili drugi poslovi.

Osim što je poznata TV voditeljka, Antonija je uspela da diplomira grafičku tehnologiju, a ujedno deluje kao ambasador projekta RTL televizije. U Beogradu je vodila šestu sezonu Velikog brata sa Marijanom Mićić, a u kući su se takmičili stanari iz Makedonije, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Gledaoci su mogli uživati u novoj emisiji koju je vodila „Tog se nitko nije setio“…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*