Antonija Jovanović – Tonka Biografija

Ime: Antonia Jovanović
Nadimak: Tonka

Nekadašnja šankerica, PR noćnog kluba, student, trenutno – uživa ne radeći ništa! Iako su se porodica i momak protivili njenom ulasku u Kuću Velikog Brata, ona je i sada uradila kako je htela!

Želi da ostane upamćena, da ostavi pečat i da je gledaoci nikad ne zaborave – i da tako postane lice sa naslovnih strana! Voli svoje telo pa nas neće začuditi ako po Kući prošeta potpuno naga, jer je tako navikla kod svoje kuće! Ukućane će trenirati Zumba plesom, ali samo ako budu dovoljno zanimljivi, veseli i seksi…

Nema nijednu tetovažu, mada planira – možda i po ugledu na Radašina istetovira i oko Velikog Brata! Imala je pet pirsinga, od kojih je ostavila samo onaj na uvetu. A imala je na licu, jeziku, pupku i… nećemo da vam kažemo gde još! Ona je nezavisna i osam godina se sama bori za sebe.

U Kuću Velikog Brata ulazi kako bi proverila kako je živeti sasvim drugačije – bez slobode, mobilnog telefona, prijatelja i opuštenosti sopstvenog doma! Hoće li joj trenutni Ukućani ispuniti očekivanja ili ne, videćemo…

Moto:

Ne čini drugima ružne stvari. Ne dozvoli da te u životu slome gluposti. Kad padneš ustani.

Motiv:

Avantura i izaziv.

Savršen dan:

Dugo spavanje, kafa i uživanje ispod palme na nekom egzotičnom mestu. Sve samo da nije dosadno.

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*