Atina Ferari uhvaćena u laži. Pogledajte video! (Video)

Nakon što su osvanule njene monstruozne izjave o pokojnoj Tijani Jurić, estradna plesačica Atina Ferari snimila je video izvinjenja srpskoj javnosti i njenoj porodici.

Fevavi
Atina je tom prilikom istakla da ne želi da ponavlja pomenute izjave jer su zaista „ogavne“, ali je takođe istakla da ona nikada nije napisala sve te ružne stvari o Tijani, već da je to objavljeno od strane njenog lažnog profila.

Ferari je rekla da je ona sve potvrdila samo zbog toga jer je znala da će joj to biti anti kampanja i da će biti izbačena iz rijalitija, a kao dokaz da je reč o podmetačini navela je da su poruke pisane sa profila koji je naslovljen „Atina Tigrica Ferari“, dok je njen pravi profil „Atina Marković Ferari“.

Međutim, na internetu postoji video snimak koji je objavila prošle godine u kome tvrdi i upućuje ljude koji je njen jedini pravi profil koji sama lično vodi!

Pogledajte deo u kom priznaje da je Atina Tigrica Ferari jedini njen profil (03.05)

Autor: Opera/Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*