Atina nesvesno priznala da radi kao poslovna pratnja!

Atina Ferari sinoć je nesvesno priznala da je u karijeri zabeležila i jedan angažman u kome je bila poslovna pratnja. Ona je pričala o čuvenom nastupu na privatnoj zabavi za koji je dobila 1 200 evra.

Atina pratnja

„Ja radim po satu, a sat je 100 evra. Ta privatna zabava dogodila se na ranču na kojem sam provela ukupno 12 sati, te tako dobila 1 200 evra. Naravno, nisam sve vreme igrala. Ja sam se sa tim ljudima družila, jela, pila piće, gledali smo i film i tek pred kraj sam malo odigrala“, objasnila je plesačica, te dodala da su ti ljudi iz Beča, iako je prvobitno rekla da su Slovenci.

Na to se nadovezala Ružica Veljković: „Pa je**te ti radiš kao poslovna pratnja. Čim si ti tamo sedela ceo dan sa njima, pravila im društvo, jela, pila, ti si, sestro, poslovna pratnja. To ne znači da si prostitutka, ali čim nisi samo igrala, ti si poslovna pratnja“, rekla je pevačica, a Atina se nije bunila na novu titulu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*