Atraktivna brineta ima nešto što niko nema na estradi!

Ona je talentovana, ne samo kada je u pitanju fotomodeling gde se par puta oprobala za velike kampanje u inostranstvu, već je mlada i atraktivna Milena izvrstan pevač. Uplovila je u pevačke vode, snimila je dve pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana.
Prvu pesmu vrlo poznatu „Kolačići“ radio je Kiki Lesendrić još davne 1987 Marini Perazić a sada je mladoj Mileni uradio istu pesmu u drugačijem i novom aranžmanu.
Drugu pesmu pisao je Andrej Jakšić, aranžman Marko Kon, a za obe pesme, ekranizacija je u produkciji Ognjena Amiđžića koji je inače producent celog projekta.
Za ekranizaciju pesama atraktivna brineta okupila je ozbiljan tim ljudi, stiliste Vanju Pantin, Stefana Orlića, frizera Dragana Todorovića, šminkerku Jelenu Perkunić.
„Živim na relaciji Chikago-Beograd, tamo mi je porodica, a ovde rođaci i prijatelji. U početku mi je bilo teško da tako živim, ali sada uživam i ponosna sam na sebe jer sam po tome i posebna. Spojila sam lepo i korisno, snimila sam pesme tako da ću deo godine provoditi u Srbiji a deo u Americi, ima li išta lepše“ – govori seksipilna Milena.
„Puno sam uložila truda i rada, verujem u ono što radim te se nadam da će moje pesme pronaći put do publike“, završava šarmantna Mitićeva.
Premijera spotova se očekuje uskoro, a po slikama možemo samo da zaključimo da su se i više nego zabavljali na snimanju.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*