Balerinka: Kristijan Golubović mi je uništio sinuse!

Jelena Milošević priznala da ima teške probleme sa sinusima od kako joj je Kristijan Golubović polomio nos na prošloj farmi. Iako je prošle godine porekla da joj je polomljen nos usled udarca, ona je sada promenila priču i konačno iznosi iskrene i prave detalje.

Juče ujutru je otvorila dušu i Marini Perazić je ispričala da joj je u glavi sve poremećeno, te da nekada ne može da zaustavi sline, kao i da su joj, kako ona kaže, sinusi totalno sjebani. I sve to zbog toga što je bila ludo zaljubljena u Kristijana Golubovića, koji ju je nakon jedne žurke na imanju u Lisoviću nezgodno udario u nos, i napravio joj pakao od života.

„Od onog nepromišljenog udarca u nos sve mi je ispomerano. Non stop moram uzimati kapi. Sinusi su mi sjebani. Sve mi je unutra poremećeno. Nekad mi nos toliko curi, da ne mogu da ga zaustavim“, priznala je Balerinka svojoj drugarici Marini Perazić koja je bila šokirana njenom izjavom.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*