Bane Janković biografija

Bane Janković nije nepoznat javnosti, a mnogi su mogli da ga bolje upoznaju preko šoa „Big Mama House“ koji se prikazivao na OBN televiziji. Bane radi kao maneken, ali i sportski menadžer.

bane janković

Bane Janković je rođen kao Branislav Janković 28. februara 1983. godine. Upoznavanje s javnosti imao je na početku kao fudbaler da bi kasnije počeo da radi kao maneken i ekonomista.

Kada se takmičio u šou „Big Mama House“ Bane se dokazao kao veliki zavodnik, a s jednom od ukućanki je završio u wc-u gde nije bilo kamera. U poznatom šou je stigao do finala. Posle spomenutog šoa Bane se takmičio i u rijalitiju „Farma“ gde je podigao mnogo prašine svojim ponašanjem.

U Farmi se Bane zbližio sa Katarinom Živković, a posle emisije su započeli svoju vezu koja je od samog početka bila pod povećalom. Veza između Katarine i Branislava je trajala tri godine, a nakon raskida još su uvek govorili lepo jedno o drugom. Svojoj vezi su dali još jednu šansu.

Osim što se pojavljivao u poznatim rijaliti emisijama Bane se oprobao i u muzici kao glumac. Glumio je u spotu pevačice Nivec Celzijus iz Hrvatske. Glumio je u spotu „Bijesna“. Osim šta je sarađivao sa Nives, Bane se pojavio i u spotu „Sve bi dala da si tu“ od Dragane Mirković.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*