Belgrade foam fest:Akcijska prodaja jednodnevnih ulaznica, tropske vrućine

Zbog velikog interesovanja organizatori Belgrade Foam Fest Music festivala odlučili su da na 72 sata neprekidne zabave dodaju još 13, pa će tako jedan od najpopularnijih regionalnih muzičkih događaja trajati ukupno 85 sati bez prestanka!

Kako se veliki broj ljudi interesovao samo za određene festivalske dane, organizatori su odlučili da u trodnevnoj akcijskoj ponudi, i to 24., 25. i 26. avgusta, posetiocima ponude opciju kupovine jednodnevnih karata, i to po sledećim cenama:

  • četvrtak – 1800 RSD
  • petak – 1000 RSD
  • subota – 1000 RSD
  • nedelja – 1000 RSD
  • komplet – 3000 RSD

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima DDTickets-a, ali i WinWin prodajnim objektima. Akcija će trajati tri dana, a jednodnevne ulaznice će moći da se kupe i tokom trajanja festivala, ali po višim cenama.

Iako su poslednje dane obeležile padavine, ali i veoma niske temerature, dobra vest je da su pred nama vedri dani sa znatno višim temperaturama, čak i natprosečno visokim za ovo doba godine pa će za sve oni koji se odluče da posete Foam Fest koji se održava na Adi Ciganliji užitak biti potpun.

SHAKE N SHAKE AKCIJA:

Splav Shake N Shake obezbedio je za četvrtak 100 karata po akcijskoj ceni  od 1500 RSD za najbrže kupce. Karte se mogu  kupiti na splavu  Shake n Shake u periodu od 9 do 22 sati. Informacije i rezervacije karata: 060/4-999-300 i 069/500-23-60
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*