Beogradski pobednik 6.11 u Domu sindikata

Dodela nagrada “Beogradski pobednik“ tradicionalno će se održati i ovde godine  6.11 u Domu sindikata. Kao i svake godine biće dodeljene nagrade svima onima koji su postiglu uspeh u godini koja je iza nas.

Reklama za ovu manifestaciju već je krenula da se vrti na svim TV stanicama. Organizatori najavljuju dolazak velikih imena naše estrade. Bugarska pevačica Andrea pravo je iznenađenje za sve poklonike njene muzike našim prostorima. Riblja Čorba primiće nagradu za dugogodišnje trajanje na domaćoj sceni. Tu su još i Dženan Lončarević, Željko Vasić, Danijela Petković, Neda Ukraden, Rada Manojlović, Ivana Elektra, Cvija, Đus, Tina Ivanović, Šako Polumenta, Stoja, Mile Kitić…

Svi oni koji žele da se druže sa svojim žvezdama tokom ove večeri, karte mogu nabaviti na biletarnici Doma sindikata. Organizatori najavljuju pravi spektakl i ove godine. Dosta muzike, zvezda, ali i onih koji to tek treba da postanu.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*