Beogradski pobednik, ovo su najbolji u 2013 godini!

Tradicionalna dodela nagrada Beogradski pobednik ponovo je okupila najbolje iz prethodne godine. Bila je ovo prilika da se sumirauju utisci i proglase svi oni koji su postigli uspeh tokom još uvek aktuelna 2013 godine.

Ove godine organizatori su napravili izvesne promene, pa su se na dodeli nagrada pojavili i oni kojih do sada nije bilo. Rada Manojlović došla je pravo sa snimanja novogodišnjeg programa u Jagodini, te nije stigla ni da se presvuče. Neda Ukraden je zablistala poput prave zvezde i po ko zna koji put pokazala koliki je profesionalac. Ona je došla sa istog snimanja, ali ne u istoj haljini. Tina Ivanović i Stoja su se srele posle dužeg vremena, a onda je usledila ženska tračerica. Ivana Elektra blistala je u toaleti koju je sama kreirala za ovu priliku

 

Danijela Petković bila je iznenađenje večeri. Mlada pevačica zablistala je kao nikada do sada. Crna perika, stesana figura i odlična šminka bili su razlog što je blistala. Otepavala je novi singl “Rezervni broj“ i najavila saradnju sa Miletom Kitićem.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*