Beyonce saznala da ima još jednu sestru

Beyonce je već duže vreme na vrhu zahvaljujući ne samo odličnim pesmama, nego i lepoti te atraktivnom izgledu. Beyonce je u braku sa reperom Jay-Z sa kojim ima ćerku Blue Ivy. Zajedno su jedan od najmoćnijih parova u svetu muzike.

pevačica beyonce

Beyonce dolazi iz velike porodice, ali da i njoj nije sve tako lepo dokazuje otac koji je imao već nekoliko afera. Poznato je kako slavna pevačica nije mogla da oprosti ocu neveru, a sada je saznala još jedan šok.

Pevačica je saznala da ima još jednu sestru koju je njen otac dobio iz tajne veze. Na internetu su se pojavili dokumenti koji svedoče kako je Matthew Knowles otac četverogodišnje devojčice.

Napravljena je analiza uz pomoć DNK-a koja pokazuje da je 99% verovatnost da je devojčica ćerka oca slavne pevačice. Beyonce osim polusestre ima i polubrata.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*