Bivši farmer Miloš Radičević se skinuo potpuno go!(Video)

Na fotografijama koje su prekjuče objavljene, bivši farmer Miloš Radičević i njegova partnerka Marina uživaju u strasnim poljupcima i zagrljajima, ali nije reč o Miloševoj bivšoj devojci, a parterka mu je samo u spotu za novu pesmu Slobe Bajića koja nosi naziv „Bivša“. Pesmu potpisuje Aleksandra Milutinović dok je za ekranizaciju bila zadužena Advantagemedia.
Spot će premijerno biti prikazan u u emisiji Nedeljno popodne sa Leom Kiš, a to tada uživajte u delu ove video priče koju vam eskluzivno donosimo.
Podsećanja radi, Radičević je u poslednjoj šestoj po redu sezoni rijeliti šoua Farma, završio na trećem mestu, dok je drugoplasirana bila Tamara Đurić, a pirovu pobedu odnela je Stanija Dobrojević.
Rijaliti šou Farma 6 obeležile su brojne svađe, tuče, uvrede i psovke, a mnogi od učesnika ovog tv formata podneli su tužbe protiv drugih učesnika Farme. Za sada je iza rešetaka samo Kristijan Golubović, i to navodno zbog pretnji koje je putem jedne društvene mreže uputio Tamari Đurić.
Pogledajte deo spota:

Autor: Goran, Foto i video : Advantagemedia.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*