Blake Lively održava lepu liniju čokoladom

Blake Lively mnogo je poznata po prelepom telu koje se ne boji pokazati. Poznata glumica koja se proslavila ulogom Serene u seriji „Gossip girl“ priznala je kako svoju linija održava tako vitkom, a zbog čega ne sumnjamo kako će da navuće bes obožavateljica širom sveta. Blake Lively je dala intervju za poznati magazin i priznala kako je i ona na dijeti.

blake lively

Njena deta se verovali ili ne sastoji od svakodnevnog unošenja čokolade u svoje telo i ne odlaženja u teretanu. Svaki njezin dan započinje jednom šoljom tople čokolade, a završava sa nekoliko redova tamne čokolade. Poznata glumica je priznala kako ova deta deluje na nju i kako ju ne preporuča drugim ženama. Svako od nas je poseban.

Blake Lively je jednostavno srećna osoba koja ima lepo telo, prelepo lice i zgodnog muža koji je uz nju svaki dan. Sve što jedna žena može da poželi.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*