Boban Rajović biografija

Boban Rajović je pevač koji je posle nekoliko godina sviranja po klubovima snimio svoj prvi cd i hit „Usne boje vina“ što ga je plasiralo u sam vrh muzičke scene. Objavio je preko nekoliko albuma, a venčao se sa Draganom s kojom ima troje dece, Andriju, Ivanu i Anđelu.

bojan rajović

Rođen je 25. decembra 1971. godine u Kopenhagenu, a imao je samo osam godina kada je njegova porodica rešila da se presele u Berane. Neko je vreme živeo u Podgorici i Beogradu da bi se opet vratio u Kopenhagen. Oženio se kada je imao 23 godine.

Kada je u trećem razredu osnovne škole otpevao pesmu pred učiteljem, „Od Vardara do Triglava“ nije ni sluteo kako će posle postati velika pevačka zvezda. Dok je živeo u Berama mnogi su za njim vikali da će postane fudbaler, a da je znao da barata loptom to je bila istina.

Boban je kao dete voleo fudbal, ali je na kraju ipak pobedila ljubav prema muzici. Sa šesnaest godina odlazi u Kopenhagen kada je shvatio kako neće moći ništa da napravi osim ako ne uloži mnogo energije. Radio je na raznim mestima, od fabrika i kavana.

Pevač iza sebe već ima mnogo pesama i albuma kao što su: „Puklo srce“, „Mijenjam“, „Provokacija“, „Kosaci“, „Jedan je život“, „Podgorica“, „Kada se opet dotjeraš za mene“, „Teci mi kroz vene“…

Autor: Sanja, Foto: www.bobanrajovic.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*