Boban Rajović, problemi sa policijom?! (Video)

Nedavno se pisalo o reklamnoj kampanji pevača Bobana Rajovića koji je kao najavu pesme “Interventna“ pustio teaser u kojem se govori o tome kako je uhapšen. Ipak, čini se da je dirao tamo gde ne treba, te je prema našim saznanjima Rajović ovaj put zaista i imao “bliski susret“ sa čuvarima reda.

Boban Rajović

Na mail naše redakcije stigao je amaterski video klip u trajanju od nekoliko sekundi u kojem se jasno vidi kako Rajović beži od policije. Naš izvor tvrdi da se sve dešavalo ispred jednog kluba. “Grupa od desetak muškaraca se naguravala sa policijom. Meni je to privuklo pažnju te sam izvadio mobilni i taman kad sam nameravao da snimim primetio sam da se jedan od njih izdvojio iz grupe i počeo da beži“.

“To mi je bilo interesantnije i uspeo sam da uhvatim par sekundi pre nego sam pobegao sa mesta dogadjaja. Tek kad sam pregledao video shvatio sam da sam ustvari snimio Bobana Rajovića“ – priča naš izvor. Kako bi saznali o čemu se radi, pozvali smo pevača ali nam se on nije javljao na pozive niti je odgovarao na naše poruke.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*