Bojan Bjelić dobio kolač u tangama! (Foto)

Da je Bojan Bjelić miljenik ženskog dela publike i da ga žene obožavaju, postalo je već odavno jasno, ali koliko su spremne da idu daleko da bi osvojile ovog najpoželjnijeg neženju naše estrade, uverili su se svi oni koji su nedavno gledali njegovo gostovanje u emisiji „Sve u tri“ na „Bn“ televiziji kod Svetlane Luković.

Bojan Bjelić

Naime, kada je čula da će gostovati u ovoj emisiji, jedna obožavateljka je voditeljki donela poklon za Bojana, kojim su se iznenadili svi prisutni u studiju, a verujemo i sam pevač.U kutijici u obliku srca, nalazili su se medenjaci, koji su na sebi imali tange i grudnjake. Čipka na veđu je bila crvene boje, verovatno aludirajući na jednu od Bojanovih pesama sa prošlog cd-a.U kutiji je bila i poruka koju je popularni pevač iskulirao u emisiji, ali kako smo saznali, posle emisije ju je dobro pročitao i kako se priča u istoj je bio napisan i broj telefona obožavateljke.

 

Iako smo pokušali, nismo uspeli stupiti u kontakt sa Bjelićem, jer se nalazi na turneji po Kanadi, odakle će produžiti na odmor na Kubu, tako da ćemo odgovor na pitanja da li se i lično zahvalio obožavateljki i da li joj se zahvalio na adekvatan način, morati da sačekamo dok se ne vrati sa Kube, jer i iz njegove PR službe ništa nisu želeli da komentarišu bez njega.

Autor: Goran, Foto: Prentscreen/BN

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*