Bojan Bjelić izdaje novi CD za City rekords

Bojan Bjelić završio je snimanje novog albuma, koji će u prodaji biti za nekoliko dana. Album “Prva rezerva“ naći će se pod etiketom ‘City Recordsa’, sa kojima je pevač ranije sarađivao. Oni koji su imali prilike da čuju nove pesme, kažu da je ovo najbolji i najkvalitetniji Bojanov cd.

– Velika ekipa saradnika će biti potpisana ispod pesama i mogu Vam priznati da se do sada nije desilo da sam saradjivao sa toliko autora.Zbog toga mislim da će na novom cd-u bukvalno biti za svakoga po nešto.Pored toga, muziku su radili i svirali najkvalitetniji muzičari na našim prostorima, tako da odgovorno tvrdim da pesme, gledano sa te strane, nisu mogle biti kvalitetnije – rekao je ponosno Bojan. Zanimljivo je da album nosi naziv ‘Prva rezerva’, pa nismo mogli, a da ne pitamo Bojana da li je nekada nekoj devojci bio rezerva, na šta je on kroz smeh rekao:

 

– Jesam. Bio sam, a tek očekujem da ću biti, ali samo u pesmi. To je, jedna od pesama, na koju ja i moj tim tipujemo i verujemo da će ona prva naći put do publike, kao i da će se mnogi pronaći u njoj – završava mladi pevač.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*