Bojan Bjelić napravio gala promociju

Promociji, koja je upriličena u kafiću „Mint“, koji je u vlasništvu Bojana Bjelića, prisustvovao je veliki broj pevača, ali iz medija, kako iz Srbije, tako i iz BiH i Hrvatske. „Zaista sam polaskan činjenicom da su na promociji bili skoro svi mediji, kao i većina kolega koje sam pozvao.

Bjelić promocija

Posebno se zahvaljujem ljudima koji su došli iz Bih i Hrvatske, kako bi podržali moj rad i nadam se da su se dobro proveli“ – rekao nam je Bjelić vidno zadovoljan.

Na Bjelićevoj promociji od pevača smo sreli Bobana Rajovića, Sašu Kapora, grupu Luna, Darija Stanojević, Davor Jovanović, grupa In Vivo,Bojana Marovića, Suzanu Dinić, Igora X, Dušan Svilar i mnogi drugi, kao i njegovi saradnici Miloš Roganović i Filip Miletić, poznatiji kao Aspirinci, Jovan Peurača, Marko Djurašević Mahoni, Divna i Bojan Vasić i Dejan Kostić Struja.

Zanimljivo je da su se prisutni složili u mišljenju da je promocija odrađena na visokom nivou, da su se svi dobro proveli i otišli zadovoljni kućama, a ako se po promociji može proceniti uspeh novih pesama, ona će naredna godina biti u znaku Bojana Bjelića.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*