Bojan Bjelić napravio haos u Italiji

Vikend koji je za nama bio je očigledno najuspešniji za pevača Bojana Bjelića, koji je u subotu uveče nastupio u Italiji, tačnije u klubu „K2“ u Vićenci. Publika je bila oduševljena pevačem, ali i vlasnik lokala, koji ga je zamolio da ostane da peva i sledeće veče.

Bojan Bjelić

„Moram da priznam da nemam podatak da sVikend koji je za nama bio je očigledno najuspešniji za pevača Bojana Bjelića, koji je u subotu uveče nastupio u Italiji, tačnije u klubu „K2“ u Vićenci.

Publika je bila oduševljena pevačem, ali i vlasnik lokala, koji ga je zamolio da ostane da peva i sledeće veče. Tako nešto se desilo još nekom kolegi ili koleginici. Nisam čuo, ali je moguće da jeste, to u ovom trenutku nije ni bitno, jer sam zadovoljan što se desilo tako nešto.

Atmosfera u klubu je bila odlična, a nakon nastupa mi je prišao vlasnik kluba i pitao me da li bih ostao i u nedelju veče i održao još jedan nastup.

Iako u samom početku nisam bio za to, ipak sam pristao, jer mi je prilazilo toliko ljudi da se zahvali za odličan provod i zamoli da ostanem i sutradan, da sam pred njihovim pozivima poklekao i ostao da pevam i u nedelju.Sada mogu da kažem da sam srećan što sam doneo tu odluku“-rekao nam je vidno zadovoljan Bojan.

Ovo je bio prvi pevačev kontakt sa publikom posle izdanja novog cd-a, pa nas je zanimalo da li publika već zna nove pesme. Bojan se u Beograd vratio sa dosta poklona, koje je dobio uglavnom od obožavateljki, a zanimljivo je da su ga i prve i druge večeri slušali i crnci, koji su uživali uz njegove pesme.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*