Bojan Bjelić osvaja Bugarsku

Album “Prva rezerva“ koji je Bojan Bjelić izdao krajem 2013. odlično prolazi kod publike. Neke od pesama same su se izdvojile već po objavljivanju albuma, a pošto je Bjelić ubrzo nakon promocije otputovao na Kubu, prava promocija tek sledi.

BojanBjelić_BUG(2)

Tako će pevač tokom sledeće nedelje snimiti spot za numeru “Kad me ne bude“ koja je stekla velike simpatije širom Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije,…, ali i Bugarske.

Naime, Bojan je pre nekoliko nedelja bio u Sofiji gde je snimao emisije za njihove najgledanije televizije, te dao intervjue za najčitanije portale. “Po povratku sa Kube dobio sam poziv da gostujem na nekoliko televizija. Moram da priznam da me poziv iznenadio budući da do sada nisam čuo da su neki naši pevači gostovali uživo u emisijama u Bugarskoj“.

“Nakon samo nekoliko televizijskih gostovanja mnoge pevačice su se zainteresovale za duet, brojne televizije za moje ponovno gostovanje, a moj album “Prva rezerva“ uskoro izlazi i za tamošnje tržište. Veoma mi je drago zbog svega toga“ – rekao je Bojan. Ubrzo nakon poseta Bugarskoj, na Facebooku se osnovala stranica koja okuplja Bjelićeve fanove iz te zemlje, a broj enormno raste.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*