Bojan Bjelić postao suvlasnik Pink TV!

Kada se pre četiri godine povukao sa estrade, Bojan Bjelić nije ni razmišljao o tome da će se ponovo vratiti pevanju, a još manje da će se baviti dodatnim poslom, koji je usko vezan za estradu i javni posao uopšte. Prema informacijama koje su stigle do nas, Bojan Bjelić je danas postao suvlasnik televizije „Pink“!

Bojan Bjelić

Naime, zbog finansijskih problema, vlasnik pomenute televizije je bio primoran da proda jedan deo akcija. Zajednički prijatelj je spojio Mitrovića i Bjelića, a pregovori su usledili nekoliko dana kasnije, kada je Bjelić posetio Mitrovića u njegovoj kancelariji.

Ako je verovati pričama, dogovor su napravili brzo, jer im se mišljenja podudaraju u razmišljanju u kom pravcu treba da ide televizija, pa i sam njihov poslovni odnos.

Ovim dogovorom, Bjelić je postao vlasnik 45% dela najgledanije televizije, a odmah nakon potpisivanja ugovora sa Mitrovićem je odleteo u Kanadu, na turneju. Po povratku iz Kanade i dalje će se baviti pevanjem, jer je suvlasnik televizije postao na kratko, zahvaljujući prvoaprilskoj šali. Aprililili…

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*