Bojan Bjelić u Kanadi dobio nepristojnu ponudu

Kako stvari stoje, Bojana Bjelića iz dana u dan sve više iznenađuju njegove obožavateljke. Popularni pevač se trenutno nalazi na turneji po Kanadi, a upravo na jednom od tamošnjih koncerata, Bojana je opet iznenadila obožavateljka.

Bojan Bjelić

Kažemo opet, jer se Bojanu pre petnaestak dana na nastupu u Vukovaru, takođe dogodio mali „incident“ sa jednom od tamošnjih obožavateljki.

Kako smo saznali, Bojan je na nastupu u klubu „Zam“ u Torontu napravio odličnu atmosferu, ali i jednoj obožavateljki očigledno dao pogrešan povod da pomisli kako se razlikuje od prisutnih.

Da je tako, Bojan se uverio sutradan, kada je ustvari i dobio nepristojnu ponudu i to ni više, ni manje nego od obožavateljkinog oca. Prema pričama kojed su došle od nas, od dobro upućenog izvora, radi se o jednom od najbogatijih naših ljudi, koji živi u Kanadi i bavi se privatnim biznisom.

On je, u nameri da ispuni želju svojoj kćerki jedinici, preko vlasnika kluba zakazao ručak sa Bojanom, odmah sutradan posle pevačevog koncerta na kom je bila njegova kćerka i bez okolišavanja izneo svoju ponudu Bjeliću.

Prema pričama, biznismen je ponudio Bojanu da oženi njegovu kćerku, koja ga već godinama obožava, a za uzvrat bi na Bjelićev račun legla određena svota novca, plus bi postao vlasnik 30% akcija njegove firme. Ako je verovati pričama, radi se o milion dolara!

Popularni pevač je, kažu bio iznenađen ovom ponudom, posebno govorom biznismena, koji mu je jasno stavio do znanja kako zna da se udvarao njegovoj kćerki na nastupu, što je Bjelić negirao.

Zbog pevačevog ponašanja na koncertu, biznismen se verovatno ohrabrio da mu izađe sa ovakvom ponudom, bez obzira što je njegova mezimica trinaest godina starija od poznatog pevača.

Kako ne bi nagađali šta se zapravo desilo, kao i da li je tačna cifra koja je Bjeliću ponuđena, pozvali smo ga, a on nam je kratko prokomentarisao sledeće:

„U šoku sam i ne želim da dajem izjave dok ne dođem malo sebi. Sledeće nedelje se vraćam u Beograd, pa ćemo se čuti“ – bilo je sve što je Bojan hteo da nam kaže. Obzirom da nije negirao priču, nadamo se da će nam pojasniti tačno šta se dogodilo i šta mu je zapravo zaista ponudjeno.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*