Bojan Bjelić u provodu bez devojke!

Bojan Bjelić odbrojava dane do izlaska novog albuma u koji polaže velike nade. Iako ima mnogo obaveza oko pripreme istog, pronašao je malo vremena da se opusti i sa drugaricama uživa u kafani “Sipaj, ne pitaj“.

– Volim kafanu i mislim da je najbolji provod upravo u kafani! Na mom novom albumu biće i pop i folk pesama, i nadam se da će neka pronaći put i do kafane“, rekao je Bojan i otkrio šta će ovaj album razlikovati od prethodnih.
– Ono što će se promeniti jeste ozbiljnost i zrelost i samog albuma i vizuelnog identiteta. Sa 29 punih godina mislim da sam uradio album i sve ono što uz njega ide na najbolji način i jedva čekam da čujem reakciju publike na to.

 

– Kada je promena vizuelnog identiteta u pitanju, pevačicama je mnogo lakše da naprave tu promenu. Što se mene tiče, neću menjati boju kos – rekao nam je Bojan kroz smeh. U kafani je ostao do ranih jutarnjih sati, odakle je nastavio u dalji provod.

Autor: Goran, Foto: Sipaj ne pitaj

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*