Bojan Bjelić, za rođendan torta od fanova

Osmog marta sva pažnja usmerena je ka ženama. Na taj dan svi se trude da ugode bitnim ženama u njihovom životu, a muškarci su uglavnom u ulozi onih koji poklanjaju. Jedan od retkih muškaraca koji na Dan žena prima poklone je Bojan Bjelić.

Bjelić torta

Naime, Bojan je rođen 8. marta, međutim, kako ne bi umanjio važnost ovog, za žene posebnog dana, odlučio je da na svaki Dan žena radi, a svoj rođendan proslavlja dan kasnije.

Tako je ove godine nastupio u Vicenzi. U prepunom klubu “K2“ svojski se potrudio da ugodi prvenstveno pripadnicama nežnijeg pola, kojih je te večeri bilo u većini, ispunjavajući i muzičke želje, deleći autograme, fotografišući se sa njima… Ipak, ni one njemu nisu ostale dužne. Pošto svi znaju da 8. marta slavi rođendan pripremili su mu veliki broj poklona, te tortu koju su mu uručile na bini.

“Čim sam počeo sa nastupom, jedna devojka je u onoj gomili podigla tortu koju je nosila prema meni. Ostao sam bez teksta. Bilo mi je prelepo i zadovoljstvo da proslavim sa publikom tako bitan datum u mom životu.

Moram da priznam kako nisam očekivao da će većina publike znati da mi je rođendan, pa je torta tim pre bila još veće iznenađenje za mene – rekao je Bojan Bjelić. Pevač je sutradan rođendan proslavio u krugu porodice i najbližih prijatelja u jednom beogradskom restoranu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*