Bojan Tomović se obratio Popoviću u novom spotu (Video)

Posle svih svadja, koje je imao sa Sašom Popovićem i Danijelom Đurićem, sa kojim je završio i na sudu, Bojan Tomović kreće punom parom sa radom. Sve loše je kaže ostavio iza sebe i dignute glave krenuo u osvajanju publike novim pesmama.

Bojan Tomović

„Zaista sam se potrudio da uradim dobre i kvalitetne pesme. Za sve pesme su urađeni spotovi, koji će povremeno biti objavljivani, znači nećemo sa svim spotovima ići odjednom.

Obzirom da sam cd radio sam, imao sam mogućnost da sebi priuštim to zadovoljstvo da uradim spotove za sve pesme, kada sam već na pesmama i muzici za iste uštedeo“-rekao nam je kroz smeh Bojan.

Prema njegovim rečima, sve svađe i skandale je ostavio iza sebe i oseća se bolje nego ikad, a kako i neće kada ga pored promocije novih pesama, čeka i novi posao, kako smo saznali, oprobaće se u ulozi voditelja.

Tomović je dobio ponudu od Pink televizije, da vodi jedan veliki šou. Čelnim ljudima televizije se navodno svidelo to što je skandalozan i što je energičan, pa mu je ponudila da se oproba u ulozi voditelja.

Dok se sve ovo ne realizuje i ne saznamo pravu istinu o novom Bojanovom angažmanu, premijerno Vam prikazujemo njegov novi spot za pesmu, simboličnog naziva za sve što mu se desilo u poslednje vreme, „Pobjeda“.

Zanimljivo da u spotu diže srednji prst, koji je, kako tvrdi, za Sašu Popovića, jer jedino sa njim može da ga pozdravi njegov odlazak sa „Pinka“ i kaže mu sve što ima o njemu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*