Bojana Barović biografija

Bojana Barović je slavna srpska lepotica koja je nekada bila član grupe „Models“, a posle spomenute grupe radila je kao voditeljka i oprobala se kao glumica u Los Anđelesu u Americi gde je glumila u seriji „How To Make It in America“.

bojana barović

Bojana Barović je rođena 1981. godine u mestu Novi Sad. Karijeru je počela kao manekenka radeći kao model za agenciju „Fox“, a to je bio samo početak njene priče da se oproba i na drugim područjima.

U isto vreme dok se dokazivala kao manekenka Bojana je radila kao voditeljka, ali je isto tako probala i da peva. Posle velike karijere modela Bojana je krenula prema Americi i oprobala svoju sreću na televiziji HBO kanalu gde se još uvek emitira serija u kojoj glumi.

Bojana se poput ostalih poznatih osoba takmičila u rijalitiju „Survivor“ na Filipinima, a posle kada se vratila sa putovanja obelodanila je da je u vezi sa pevačem Nikolom Rokvićem. Bila je u vezi sa košarkašem Pau Gasolom iz Španjolske, a mnoge novine su je dovodile u vezu sa Markom Miškovićem, sinom Miroslava Miškovića.

Osim što je deo slavnog projekta u Americi Bojana je zaštitno lice za „Gilette“ i „Blackberry“. Sada živi u Americi gde nastavlja da gradi svoju karijeru kao glumica.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*