Bojana Bjelića napala obožavateljka!

Prepun klub „Faces“ bio je mali da primi sve one koji su želeli da se u subotu u Vukovaru dobro provedu uz Bojanov nastup. I na ovom nastupu popularnog pevača je bilo tek nekoliko momaka, jer je klub bio pun prelepih devojaka, što je inače slučaj na Bojanovim nastupima.

Bojan Bjelić

Devojke su celo veče bile raspoložene i sa Bojanom pevale, ali i igrale uz samu binu, ali je jedna ipak otišla korak dalje, pa se u trenutku kada je Bojan ulazio u auto, bacila ispred njega.

“Prvo moram da kažem da je na nastupu u Vukovaru bilo odlično, a onda da je priča koju ste čuli tačna, ali ne baš potpuno istinita. Tačno je da je jedna obožavateljka pravila probleme, ali nije došlo do fizičkog kontakta.

Devojka se u jednom trenutku bacila na haubu i insistirala da krene sa mnom u Beograd, ali o fizičkom napadu nije bilo reči. Čak šta više, bila je veoma ljubazna, grlila me i ljubila sve vreme, ali nisam mogao da ispunim njenu želju da je povedem sa sobom, na čemu je konstantno insistirala“-priznao je Bojan.

Popularni pevač nije hteo da komentariše zašto je obožavateljku odbio i da li ga neka posebna devojka te noći čekala u Beogradu, ali je sasvim sigurno da će se sa pomenutom obožavateljkom ponovo sresti i to vrlo brzo.

Ne zato što se to dogovorio sa njom, nego zato što će uskoro ponovo nastupiti u ovom klubu, jer su vlasnik istog, kao i gosti, bili prezadovoljni, pa je već ugovoren novi nastup u Vukovaru.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*