Bojana Krsmanović biografija

Bojana Krsmanović srpska je manekenka svetski poznata, a koju već sada mnogi uspoređuju sa nekadašnjim modelom i lepoticom Sindi Kraford. Bojana već sada ima mnogo revija za brojne dizajnere i naslovnice u magazinima.

bojana krsmanović

Bojana je poreklom iz mesta Krnjače, a jednom je izjavila kako su je dok je još bila devojčica mnogi zezali da je kao prava muškarača.

Lepa manekenka je već osvojila evropsko tržište, ali ne želi da stane samo na Evropi. Htela bi da svoju karijeru proširi i na američko tržište. Kampanja za „Guess“ je odličan početak da u tome i uspije.

Bojana je izjavila kako je u početku bila angažovana za Guess u Barseloni, nakon čega su je pozvali da dođe u Los Anđeles. Probno snimanje u Americi je prošlo odlično i Bojana je pozvana da nastavi saradnju sa ovim poznatim brendom.

Prvo je snimala kampanju za Guess jeans, a posle toga je snimala i za Guess accessorize. Celo vreme je bila okružena timom najboljih stručnjaka i profesionalaca, koji su se brinuli da Bojana u svakom momentu izgleda besprekorno.

Modelingom se bavi od svoje 14 godine, a zbog svojih oblina je uglavnom golišava kako na fotografijama tako i na revijama. Tako najviše nosi kupaće kostime i donji veš. Zbog posla je najviše u Milanu.

Iako je skoro svakog drugog meseca u inostranstvu, Bojana uvek voli da kaže da živi u Beogradu. Priznala je da je mnogo puta dobila savet da smršavi, ali ona to nije htela jer je smatrala da su obline njen zaštitni znak i da će tako uvek moći da radi mnogo toga.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*