Boki 13 stao u odbranu voditelja X-Faktora

Boki 13 stao je javno u odbranu voditelja X-Faktora, Slavka Kalezića. On nije mogao da podnese hajku koja se podigla protiv mladog umetnika, pa mu je pružio podršku na svojoj Facebook stranici. Evo šta je on napisao.

Boki Slavko

“Ovih dana čitali smo svašta o voditelju X-Faktora, nisam imao prilike da gledam, ali, evo, sada sam pogledao snimak i mogu samo da kažem sledeće. Bagro hejterska, duvajte ga, Slavko je sasvim cool i na mestu.

Ja, kao neko kome je voditeljstvo prva i primarna profesija imam potpuno pravo da najkompetetnije prokomentarišem novog voditelja.

Kao novo TV lice trebamo svi da mu pružimo priliku, jer od ovog sivila na svim televizijama Slavko je jedan od retkih ljubičastih momenata. Biti voditelj u live programu, prvi put, je težak i zahtevan zadatak. Dečko, svaka čast“

“Ovom prilikom želim i direktno da se obratim Slavku i da mu poručim: “Dragi Slavko, idi dalje, čvrsto na nogama i sa dignutom glavom, oduvaj bagru koja smrdi i širi smrad.

Moja maksimalna podrška voditelju X -Faktora, a vi bagro hejterska na čelu sa “G-Gjom“ Trivan ili pokojna “najpokojnija“ Mileva možete samo da jedete g**na, i to ladna“ – završio je Boki.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*