Boris Milivojević biografija

Boris Milivojević je srpski glumac koji je pozajmio glas mačku u čizmama u sinhronizaciji filma Shrek iz 2010. godine. Jedan je od učesnika muzičkog šoa “Tvoje lice zvuči poznato”, a radi i kao voditelj kviza “Zlatni krug”.

boris milivojević

Boris Milivojević je rođen 26. novembra 1971. godine u Beogradu. Još je kao dete znao da će jednog dana da bude poznati glumac. Tako je kao mali imao nekoliko manjih uloga u televizijskim serijama i filmovima.

Već je kao dete počeo da glumi, a jedna od njegovih prvih uloga je ona u filmu “Munje” koja mu je donela veliku popularnost. Posle ovog filma su usledile uloge u filmovima “Kad porastem biću kengur”, “Crna Gruja” i mnogi drugi.

Iako je od detinjstva dobivao mnoge uloge kao što su one u filmovima “Idi mi, dođi mi” i “Mahovina na asfaltu”, Boris je ulogom u “Munji” dobio ono šta je hteo. Tek u ovom filmu su ga mnogi prepoznali kao veliki talenat. Boris je završio Fakultet dramskih umetnosti zajedno sa Nikolom Đuričkom, a s njim se danas još uvek druži.

Iza sebe ima uspešnu karijeru i mnogo uloga, pa je tako glumio u: “Do koske”, “Gore dole”, “Lepa sela lepo gore”, “Bledi mesec”, “Mile protiv tranzicije”, “Kazneni prostor 2”, “Razgovori stari”…

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*