Branislav Bane Mojićević biografija

Bane Mojićević je mlada nada i velika pevačka zvezda koji se kao mnogi drugi pre njega prijavio za audiciju „Zvezde Granda“ posle čega je postao popularan. Zvezde Granda donele su mnogo toga dobroga, a na kraju je i pobedio te snimio prvi album za Grand.

bane mojićević

Bane Mojićević rođen je kao Branislav Mojićević u 20. avgusta 1986. godine u Kraljevu. Već je kao dete bio svestan da će muzika jednog dana da bude njegov put i karijera. Nije trebalo da prođe mnogo vremena, a Bane se dok je još bio u Gimaziji u trećem razredu prijavio za takmičenje na poznatom šou jer je znao da će to da bude velika prilika za njega i karijeru jednog dana.

Zvezde Granda su bile samo početak, a posle takmičenja i snimanja albuma Bane se poput drugih mladih pevača oprobao na Beoviziji. Tako se takmičio na polufinalnoj večeri 2007 godine zajedno sa pevačicom Tanjom Savić sa kojom je izveo pesmu „Simpatija“. Zauzeli su 8. mesto posle glasovanja publike.

Bane Mojićević će zauvek ostat zapamćen kao prva zvezda koja je pobedila u poznatom šou. Da nema sreće samo u muzici dokazuje i lepi događaj koji mu se desio, a to je venčanje za Milicu Mićović. Mladenci su se celo vreme držali običaja i napravili tradicionalnu svadbu.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*