Branislav Petrušević Petrući biografija

 

Branislav Petrušević

Petrući
09. 05. 1955.
glumac

Iako se ceo život bavi glumom, nije završio Akademiju i to mi je neostvarena želja. Možda niste znali, ali na nagovor oca završio je FON i to smer za kibernetiku.

Kratka biografija: Redovan je član Indeksovog radio pozorišta, učestvovao u pravljenju radio emisija, pomogao u pisanju tekstova, glumio u radio emisijama. Radio je u “Prvom programu radija Beograd”, bio saradnik u emisijama “Vreme sporta i razonode” i “Radio sport”, zatim Radio “202”, “Radio televiziji Srbije”.Ali svi ga znaju kao člana Indeksovca i u svojoj vitrini ima Oskara Popularnosti.

Za sebe kaže da je komunikativan, blage naravi i pre svega neincidentan. Na sukobe je zaboravio još u srednjoj školi, gde je bio vrlo nestašan, voleo je da dobacuje na času, pa neretko i da se potuče. Obožava da igra tenis i rekreativno ga igra dvadesetsedam godina. Učestvovao je na mnogobrojnim dobrotvornim turnirima. Uvek je gubio od Ejdusa. Izgubi je jednom i od Dragana Jovanovića i to u prvom kolu, a mislio je kako će biti lak kolač za njega.

Za sebe kaže da je pričljiv, brzoplet, pravičan, timski igrač, šarmantan, ali pre svega duhovit.

U kuću ulazim: “Zato što ovo nisam probao.”

Moj moto: Učiti, učiti i samo učiti.
 

 

 

 

 

 

 

Izvor: Puls

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*