Brendon dobio batine i jaja po glavi!

Maca Diskrecija razbila je Brendonu jaje o glavu i to u programu uživo.Dok je orkestar pevao, a ostali ukućani žurovali, Maca se prišunjala svom najboljem drugu Brendonu i zalepila mu jaje posred čela. Dok se jaje slivalo niz nos i oči, on je Maci uzvratio polivanjem piva i špricera.

Brendon

Brendon: „Bolesnica me juri celog dana. Samo ide za mnom. Ovo nema smisla“

Galamio je on, a onda rukom povukao jaje sa svoga lica i njime namazao Macu po majici.

Marko Perović prekisinoć je udario Branislava Radonića, zbog čega bi mogao da završi iza rešetaka. Naime, njih dvojica su se sasvim bezazleno posvađali u dvorištu vile Parova. Brendon se umešao u Markov i Ruzicin razgovor, pa je Crnogorac počeo da ga poliva kafom i vodom. Nakon ovoga Marko je na Brendona prosuo vodu sa pikavcima, a ovaj ga je pljunuo.

Perović, koji je bio u vidno alkohilisanom stanju, nije mogao verbalno da se suprotstavi Brendonu, pa je na njega nasrnuo i upisao još jedan fizički kontakt.

Ovog puta Marko Perović je udario pesnicom Branislava Radonića Brendona, a potom ga je i šutnuo. Na društvenim mrežama na stranici “Parova“ gledaoci su zamerili produkciji što je pored Marka i Brendon završio u izolaciji, iako je Perović taj koji je odgovoran za nasilje u ovom slučaju.

Inače Perović na uslovnoj slobodi i zbog ovakvog ponašanja, u slučaju prijave, lako bi mogao da završi i iza rešetaka.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*