Brendon: Povukao sam se iz medija, odlazim u London!

Da li se sećate Brendona, Branislava Radonića, lika koji je svojevremeno zasigurno obeležio jednu sezonu Velikog brata? Šta radi Brendon i gde je sad?Kako što je poznato, Brendon je egzibicionista i avanturista, voli da putuje i nekoliko godina je proveo putujući svetom.

Brandon

Voli fitnes i trčanje, za sebe kaže da je vedar i nasmejan mladić i kosmopolita. Brendon je završio Sportsku akademiju i u martu se sprema na put u London na specijalizaciju, kaže da je ponosan na svoju diplomu i da voli svoju profesiju.

„Iz medija sam se odavno povukao i nemam nameru ni želju da se petljam u neki novi rijaliti. Dobro mi je ovako, lepo živim i uživam u životu. Postao sam popularan, stekao fenomenalno iskustvo i to je dovoljno. Lepo je kad te ljudi znaju, prepoznaju i čini mi se pridaju važnost i poštovanje.

Jako mi se dopada kako su mlađe generacije doživele moj lik i kako mi prilaze i cela ta neka energija novih generacija. Puno treniram, zdravo se hranim, putujem, stalno sam u pokretu sa koferima i rancem. Često sam u Hrvatskoj i tamo uglavnom izlazim i partijam i imam puno prijatelja Hrvata.

Leto i dobar deo jeseni sam proveo u Zapadnoj Evropi, posetio razne festivale i uživao u tehno muzici. Za sebe mislim da sam vrlo stabilna i jaka ličnost i da umem da se staram i brinem o sebi i meni bliskim ljudima. Prema drugim ljudima umem da budem nemilosrdan i okrutan, ali samo ako me prvi izazovu; uglavnom gledam svoja posla i drugi me ne zanimaju.

Mene uglavnom ne vole slabi, fejk ljudi, jer moje prisustvo ih remeti u njihovoj želji da dominiraju, s obzirom da sam dominantan sam po sebi. A mislim da me vole pravi sportisti, ostvareni i stabilni ljudi, jer njima prija moje prisustvo i moja energija, pa na taj način dolazim do zaključka da problem sa mnom imaju samo slabi ljudi.

Moja ekstraordinarna ličnost mi je uglavnom prioritet u životu, jer se ne uklapam u stereotipe i dovoljno sam jak da budem individualac i uživam u životu na sebi svojstven način. Moja trenutna interesovanja su vezana za sport i sa velikim entuzijazmom idem u London da se usavršavam. Na pitanje kako vidim sebe u budućnosti, reći ću vam samo – u medijima ne!“ – kazao nam je Brendon.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*