Buba Miranović ne robuje kuvanju i kuhinji

Buba Miranović ima odličnu kuhinju, ali retko kada se nađe u ulozi kuvarice u istoj. Bivša misica i pevačica smatra da bi joj kuvanje samo uskratilo dragoceno vreme koje može da iskoristi za nešto pametno. Lepa pevačica rešila je i ovaj problem.
Buba Miranovic (3)

Ona već godinama ima kućnu pomoćnicu koja je zadužena za njeno domaćinstvo. “Dobra sam u kuhinji i umem sve da spremam. Mislim da sam dobra u tome. Ipak, nisam rob kuhinje. Mislim da ona oduzima dosta vremena. Kako spremim ručak, odmah iza nje ide spremanje večere. Tako bih provodila vreme samo u kuhinji. Kada mi dođu gosti, oni se sami služe. Nisam neko ko voli da nutka“ – kaže domaćica Buba.

Kako ne bi gubila dragoceno vreme i kako bi mogla da se posveti sebi, prijateljima i obavezama, zgodna pevačica ima kućnu pomoćnicu koja obavlja sve kućne poslove umesto nje. “Žena koja mi vodi domaćinstvo zove se Dada i ona je već godinama sa nama u kući. Ona prosto zna sve odgovore. Kada ima slobodan, desi se da je zovem i po nekoliko puta, kako bih je pitala neke stvari vezane za domaćinstvo“ – priznaje Buba.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*