„Čarobni“ uz Ninu u Diseldorfu

Nakon zvanične konferencije za štampu održane u četvrtak i druge oficijelne probe za Ninu Radojčić, usledilo je i malo opuštanja na žurci koju su organizovali članovi bosanske ekipe. Nina je ulovila „čarobnog“ sa kojim je odigrala „vrući ples“.

Prema pisanju časopisa Kurir, čim je uletela u klub Nina je poletela u zagrljaj nepoznatom muškarcu sa kojim je provela oko pola sata na plesnom podijumu. Nakon toga, ona je otpevala i svoju pesmu koja će se takmičiti za ovogodišnju pesmu Evrovizije, dok je publika bila dodatni prateći vokal, otpevavši čitavu pesmu zajedno sa Ninom.

Pošto je žurka organizovana od strane bosanske ekipe, šlag na torti je bio koncert Dine Merlina, koji inače trenutno vodi na našoj anketi za ovogodišnjeg EX-YU aduta. Dajte i vi svoj glas svojim favoritima!

Uživajte uz video sa druge Ninine probe u Diseldorfu.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*