Ceca i Marta u istim haljinama. Kojoj bolje stoji? (Foto)

Ceca Ražnatović imala je odličan koncert u Beču, na kojem je zablistala u prelepoj, izazovnoj haljini. Iako je uvek prva u svemu, ovoga puta njeni stilisti su napravili omašku, pa je folk zvezda prošetala haljinu koju je njena koleginica imala još letos.

Ceca je na estradi poznata po skupim krpicama i modelima koje stilisti nabavljaju samo za nju, kako bi se razlikovala od svojih koleginica. Ipak, i njima se nekada dešavaju propusti, kao ovaj koji se desio nedavno. Ceca je na sebi imala izazovnu haljinu kakvu je Marta Savić prošetala još letos. Folkerka se u ovom modelu slikala u julu, kada je bila na jednom od svojih mnogobrojnih putovanja.

 

Možda bi ovo prošlo nezapaženo, da Martini fanovi nisu prepoznali odevni predmet svoje omiljene pevačice. Oni su brže bolje postavili fotografije na društvene mreže, tek da se zna koja je bila prva. Kojoj bolje stoji haljina, stvar je ukusa.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*