Ceca: Još je rano da razmišljam o zetu

U susret Novoj godini i nastupu ispred Skupštine Srbije, Ceca Ražnatović dala je intervju za emisiju „Vikend sa Zeletom“ koja se emituje na Radio Pingvinu. U razgovoru sa Zeletom Ceca je prokomentarisala njen nastup za doček:

Ceca Ražnatović

“Presrećna sam. Mislila sam da ću odmarati, čak sam se i radovala tome jer sam imala radnu i uspešnu godinu, a onda se desio poziv koji se ne odbija. Na veliko zadovoljstvo da pevam mom narodu, to sam prihvatila sa apsolutnim oduševljenjem“ – rekla je Ceca za Radio Pingvin.

Ceca se sumirajući godinu koja je ostala za njom, osvrnula i na svoju decu. Na pitanje voditelja Radio Pingvina ko je više slušao, Veljko ili Anastasija, pevačica je kroz smeh odgovorila:

“Niko, samo dobro čuju. Šalim se, za sada smo u super odnosima, videćemo za dalje – rekla je Ceca. Međutim, kada je voditelj Zele pitao da li je pored snajke u ovoj godini upoznala i potencijalnog zeta, Ceca je ko iz topa odgovorila: “Neeka, neka…haha ne žurimo sa zetom“

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*