Ceca kupila Veljku i Anastasiji satove od 17.000 evra

Ceca Ražnatović pazarila je Veljku i Anastasiji nove Rolex satove po ceni od 17.000 evra.Folk zvezda pošteno je odrešila kesu kada su njena deca u pitanju, pa je ih je počastila satovima od 7.000 i 10.000 evra.

Ceca i Anastasija

Svetlana voli da ispunjava sve želje svojoj deci, bilo da su u pitanju kola, putovanja, krpice ili modni detalji. Tako je nedavno za dva Roleksa iskeširala ukupno 17.000 evra.

„Ceca ne štedi kada su Veljko i Anastasija u pitanju. Ona ima neke svoje uslove i ultimatume koje njih dvoje moraju da ispune. Tek onda mogu da zatraže nešto od nje. Kako su oboje uzorni, dobri đaci, mama Ceca je odrešila kesu i dozvolila im je da odaberu modele satova koje oni žele. Veljko se odlučio za Date Just model čija je cena 10.000 evra, dok je Anastasija uzela Oyster Perpetual koji košta 7.000 evra. Ovo su samo još dva sata u ogromnoj kolekciji koju Ceca poseduje u svom sefu. Većinu je nasledila od supruga Arkana, dok je neke kupila i posle njegove smrti“ – navodi izvor blizak porodici Ražnatović.

Anastasije se odmah pohvalila prijateljicama kakav je poklon dobila od mame, a nije preskočila ni fotografisanje za Instagram. Veljko se takođe slikao sa svojim 10.000 vrednim Roleksom, i ona je fotografiju postavio na društvene mreže.

Odmah nakon objavljivanja fotografija Cecina deca su se susrela sa lošim komentarima svojih pratilaca. Većina ih je pljuvala, govoreći kako se razbacuju, dok neko nema da kupi hleb.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*