Ceca na vrhu lestvice popularnosti u Hrvatskoj

Jedan od najpoznatijih folk portala u Hrvataskoj organizovao je anketu sa pitanjem: ‘Tko je najpopularnija folk pjevačica u Hrvatskoj?’, a rezultati i nisu toliko iznenađujuči, jer je opšte poznato da je Ceca već prilično dugo vremena na vrhu popularnosti kod naših komšija.

U anketi je učestvovalo 17 869 glasača, što dodaje na težini i na uverljivosti rezultata, a Ceca Ražnatović je odnela skoro pola glasova, tačnije 47% od ukupnog broja. Na drugom mestu se nalazi Dragana Mirković sa 15 % glasova dok treće mesto dele Seka Aleksić i Tina Ivanović sa osvojenih 10 % glasova.

Iza njih slede Stoja, Marta Savić, Lepa Brena, Neda Ukraden, Dona Ares, i na začelju sa osvojenih 1% glasova  Nela Vidaković, Jana, Indira Radić i Dara Bubamara!

Javnost u Hrvatskoj je bila protiv održavanja koncerta Cece Ražnatović, ali ona se ipak probila do ušiju slušalaca i obožavalaca..

Izvor: folk-estrada.bloger.hr

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*