Ceca Ražnatović glavna zvezda na “Palmi“

Ceca Ražnatović bila je glavna zvezda novogodišnjeg programa koji je preskinoć u restoranu “Tigar“ snimila TV Palma plus. Oni su ove godine uz mnogobrojne zvezde proslavili ulazak u 2014 godinu.

Dragan Marković Palma i ove godine se potrudio da pevači koji su došli da uveličaju njegov program budu tretrani kao prave zvezde. Izobilje hrane i pića, tek da umetnici ne ostanu gladni. Najviše pažnje privukla je Ceca Ražnatović koja se pojavila u haljinici boje kajsije. Mlađe kolege su prilazile da se slikaju sa njom, a privukla je i pažnju svih novinara koji su se našli na snimanju. Ona se zadovoljno smeškala, damantujući da je nedavno popunila svoje jagodine kod plastičnog hirurga.

 

Pored Svetlane ma snimanju su bili još i Biljana Jeftić, Era Ojdanić, Bora Drljača, Radiša Urošević, Milena Plavšić, Milica Todorović, Jadranka Barjaktarević, Rada Manojlović, Topalko, Maja Marijana i mnogi drugi.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*